Política de Privacitat i Protecció de dades

Informació sobre la protecció de dades personals

Responsable del tractament de dades és: Gran Lògia d’Andorra

El responsable del fitxer és la Gran lògia d’Andorra en qualitat de responsable del tractament, amb domicili al C/ dels Paraires, s/n, Local 2 Escaldes-Engordany, AD700, Principat d’Andorra, i el seu delegat de Protecció de Dades és TICAND, amb l’adreça electrònica: [email protected]

Encarregat del tractament de dades: Gran Lògia d’Andorra

De conformitat amb la Llei 29/2021, del 28 d’octubre, qualificada de protecció de dades personals, s’informa que totes les dades que puguin ser facilitades pels usuaris es tractaran amb absoluta confidencialitat.

Les dades recollides en aquest formulari seran tractades amb la finalitat de gestionar la consulta plantejada i donar-ho resposta, com també d’arxiu, i únicament seran tractades les dades de caràcter identificatiu que ens faciliteu directament. Les vostres dades no seran cedides a tercers.

El tractament de les dades és necessari per atendre la vostra sol·licitud i la legitimació del dit tractament està basada en el consentiment que ens proporcioneu en fer la consulta.

Tret que us oposeu al tractament de les vostre dades, aquestes dades seran conservades durant el temps necessari per complir la finalitat per a la qual es recapten, i per determinar les possibles responsabilitats que es poguessin derivar d’aquesta finalitat, tenint en compte els períodes establerts en la normativa d’arxiu i documentació.

La persona interessada pot exercir els drets d’accés, portabilitat, rectificació i supressió de les seves dades, així com a limitar-ne el tractament o a oposar-s’hi, formalitzant una sol·licitud escrita per correu electrònic a l’adreça: [email protected].