premi bombers glandorra

Premi Gran Lògia d’Andorra 2022

premi bombers glandorra
Els responsables del Cos de Bombers del Principat d’Andorra

En motiu de la diada de St. Joan Bautista, patró de la Francmaçoneria, de tradició la Gran Lògia d’Andorra, des de l’any 2007, concedeix anyalment el “Premi Gran Lògia d’Andorra a l’honor i la reputació”.

Enguany ha estat concedit al Cos de Bombers d’Andorra pel seu exemplar servei a la comunitat i per la seva excel·lent actuació durant la pandèmia. El guardó ha estat recollit en nom del Cos de Bombers pel seu Director, el Sr. Jordi Farré, que manifesta que l’aportació econòmica del premi estarà destinada a l’obra social de Bombers amb Causa, per la infància en risc.

El premi consisteix en una estatueta de bronze d’un picapedrer i una aportació econòmica. La finalitat d’aquests premis són per honorar i distingir públicament aquelles actuacions de persones o bé associacions, que en el seu comportament cívic, professional, familiar, puguin representar l’exemple d’una veritable conducta fraternal, ètica o solidaria.

Aquesta és la tretzena edició i entre altres han rebut la distinció: els Voluntaris de la Creu Roja Andorrana, l’Associació Andorrana contra el Càncer, o bé, les Colònies AINA de Canillo amb el seu artífex el Mossèn Ramon.